dimarts, 11 de març del 2014

Coolhunter: Motoreta


Motoreta és una marca sevillana de roba infantil. Va començar com comencen moltes marques infantils de les que us parlo: una mare, o un grup de mares, busca roba pels seus fills i al no acabar de trobar allò que li agrada comença a fer ella mateixa les peces.

Com altres, l'afició per anar cosint roba pels seus fills es va anar ampliant, va començar a fer cursos de costura i a participar de fires. I poc a poc s'ha obert un camí.

Motoreta és una línia de roba senzilla, clàssica però amb un punt que la fa moderna (sigui pels seus estampats, sigui pels detalls). Es basa en patrons senzills als que adapta amb detalls que els fa únics i originals.

A diferència de les marques que us he ensenyat abans (Happeak i Petit Cochon), Motoreta es podria considerar com més delicada, més detallista. No és la roba que posaries al teu fill per sortir corrents darrera una pilota però no deixa de ser una roba comòde i ideal per aquelles ocasions més espcials o aquells nens a qui els hi agrada la sobrietat dels seus colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...